På svenska In English
Här har vi samlat de vanligaste frågorna till kundtjänst.

Hur snabbt får jag min beställning?
För oss är det oerhört viktigt med snabba leveranser, så om du beställt före klockan 15.00 en vardag så har du din beställning i brevlådan redan nästkommande vardag (om du inte bor på en plats som normalt sett har långsammare posthantering). Vi försöker dock expeditera och skicka ordrar som kommit in så sent som 16.30.

Vi kan också erbjuda expressleverans, vilket innebär att din beställning levereras direkt hem i din brevlåda senast klockan 10.00 dagen efter att du beställt. Perfekt om du är ute i sista minuten och du ska ge bort den som present.

Varför ska jag köpa CrystalBra hos er, jag har hittat den billigare på sidan xxx på nätet?
CrystalBra förekommer på andra sidor på nätet som är billigare, men det är viktigt att förstå att pris och kvalité går hand i hand. Man får helt enkelt vad man betalar för. Vår CrystalBra sys för hand i ett skrädderi, där alla pärlor och paljetter är ditsydda av en mänsklig hand. Inget görs maskinellt, och ingenting limmas. Detta tar såklart en hel del tid att göra manuellt, men det är ett måste för att de ska kunna hålla högsta möjliga kvalité. Vi har haft tusentals nöjds kunder under åren, och har ett minimalt antal reklamationer. Det har vi tack vare att vi jobbar med en skrädderi som kostar betydligt mer, men i gengäld ger den bästa kvalitén. Och tro oss, vi har testat massor av skrädderier innan vi blev nöjda.

Har ni push-up på er crystal bra?
Samtliga våra A-kupor har push-up, däremot saknas det på övriga kupor.

Går det att byta ut BH-banden?
På A, B och C-kuporna är axelbanden möjliga att haka av, men tyvärr inte på D-kuporna. Det är för att D-kuporna måste ha betydligt mer stabilitet. Titta gärna på våra fina BH-band som vi kallar för CrystalStraps.

Jag saknar E/F kupa, kan ni ta in det?
Den största majoriteten av våra kunder beställer kuporna A-D, men vi får emellanåt in önskemål om större kupor. Tyvärr är det svårt för skrädderiet att få ett bra resultat där kupan blir för stor, plus att vi måste beställa in väldigt stora kvantiteter av varje storlek när vi beställer. Om du har önskemål om storlek så maila oss gärna så sätter vi upp dig på vår intresseanmälan.

Jag bor i Norge/Danmark, kan jag beställa ändå?
Inga som helst problem. Välj bara ditt land i kassan och betala via PayPal (kortbetaling funkar utmärkt) så skickar vi omgående din beställning. Räkna med 2-3 dagars leveranstid. Frakten inom skandinavien är dessutom alltid 79:-, oavsett hur mycket du beställer.